integralTaiChi flow & aromatherapy

integral TAICHI flow
 Regisztráció lezárult.
 
0
Dátum: : 2019-05-21 18:00 - 20:00

Helyszín: MagNet Ház Budapest, Andrassy út 98.

 

Az iTaiChi flow-ban lágyan és finoman összekapcsolt mozdulatsorokkal, a mozdulatokhoz kapcsolt tudati tartalmakkal, a légzés és mozdulat egységbe hívásával frissül, életre kel egész rendszerünk. A felkeltett energiákat integráljuk 10 perc relaxációban és egy hosszabb meditációval átszellemítjük. A iTaiChi flow gyakorlások aromatikus térben történnek, gyógyhatású illóolajok társaságában, támogatásukkal létrehozunk egy jól megalapozott környezetet erre a 2 órára. Hatásuk jóval tovább tart! Laza és kényelmes ruhában, cipő nélkül vagyunk, max 12 fővel. Jó gyakorlást kívánok mindnekinek!

In iTaiChi flow our whole body is rejuvenated by soft and finely connected motion sequences, motion-related consciousness and refreshed by breathing and gesturing. The energized energies are integrated into a 10-minute relaxation, and evolved through longer meditation. ITaiChi Flow exercises take place in aromatic space with medicinal essential oils, and with their support we create a well-established environment for this 2 hour. Their effects last much longer! We are in casual and comfortable clothes, without shoes, up to 12 people. I wish you good practice!

IDŐPONTOK: minden második KEDD 18.00 tól
február 12.-én kezdünk!
Saját jógamatracot (polifomot) hozhatsz magaddal.

Regisztráció és bejelentkezés !
Kis F. Kornelia ITC instructor
+36 70 4213348
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.atsu.hu

ÁRA: 3.000 Ft/alkalom
Helyszín: MagNet Ház

The ten forms of integral Tai Chi (sometimes called iTC) is a series of exercises and relaxation techniques. Essentially, the forms combine yoga, Tai Chi, Qi Gong, and meditation into a holistic system. The forms also combine activities and relaxation, movements and stillness through the practice of meditation. Therefore, these forms are not simply movements, but also means to integrate the body, mind, and spirit!

Az Integral Taichi filozófiája a jóga, taichi, chikung energetikai rendszerét egyesítette egybe, amely alapján egy formailag egyszerűbb, de mégis nagyon hatékony módszert ismerhetünk meg. A fő formai része 10 alapmozdulatsorból áll (CK10), amire rávezetésképp a gyakorlók először az integralTaichi Flow-val(CK10 Flow) ismerkednek meg, amely tartalmazza a CK10 formáit, de egy összekapcsolt, lágyabb mozdulatsorban.
A (CK10) TAICHI FLOW gyakorlatsor rugalmassá teszi a testet, erősíti a mély izmokat, nyújtja a szöveteket, így elősegíti a belső energia könnyed áramlását a testben, állóképességet növeli, segíti a két agyfélteke összekapcsolását, ezáltal nagyobb testtudatosságot eredményez. Rendszeres gyakorlása során csökken a stressz, helyreállítja az egészséget, az életerőt és a belső jóllétet, erősödik az immunrendszerünk és megerősödnek a szerveink is.

A CK10 gyakorlatsor: A „C” a kínai Chien szóra utal – jelentése: első mozdulat, ami az eget szimbolizálja, míg a „K” a Kun szó első betűje – jelentése: utolsó mozdulat és a földet szimbolizálja. Az eredeti állapot, – avagy a Tai-Chi – az az állapot, amelyben az energiánk szabadon, akadálytalanul áramlik, összekapcsolva Eget és Földet.

 

Telefon:
+36 70 4213348
Email:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Dátumok:


  • 2019-05-21 18:00 - 20:00

Eseménynaptár