Videó galéria

CRANIOSACRAL BIODYNAMIC

CRANIOSACRAL BIODYNAMIC

KIS F. KORNÉLIA TERAPEUTA...

integral TaiChi

integral TaiChi

The Ten Divinities of...

Mik is az illóolajok?

Mik is az illóolajok?

      Az illóolaj a...

HARMONIA / TERMÉSZET ÉS EGYENS...

HARMONIA / TERMÉSZET ÉS EGYENS...

foto: by Kornelia Kis...

MESÉK, ESSZENCIÁK

MESÉK, ESSZENCIÁK

  2019.02.18. Egy álmos...

2018 őszi Helichrysum Farmlátogatáson...

2018 őszi Helichrysum Farmlátogatáson...

A szalmagyopár ( az "örökélet...

  2019.02.18.

Egy álmos reggelen elindultak az Érintők. A  Játék örzői, a fények tartói, több száz skatulyadoboz. Kik üvegpolcon álltak eddig üvegszerű látomásként, életre kelnek, jönnek új kabátban, új cipőben újra szeretni e világot. Törvényeket ledönteni, zuhanó árnyakat ébresztgetni csőstűl. A libbenő fátylak valahol a tenger mélyén, mikor megszületik végre a múlt, s túl az árnyakon tombol a nyár. Életadó fák és csörgedező patakok kis szoknyában, ahol nincs idő, nincs kamat, egyedül csak Odaadás. Puha érintés, ősök hona, szentek kunyhói. Szerelem.   by kornelia   2019.02. 18.

     

 

Kód: 359308 / info +36703542111

A mirha a legtöbbször említett növény/illóolaj a Bibliában. 

Eszter 2:12: “Egy-egy leányra akkor került sor, hogy bemenjen Ahasvérus királyhoz, ha letelt a nők számára előírt tizenkét hónap, mert ennyi ideig tartott a szépítésük. Hat hónapig mirhaolajjal szépítették őket, hat hónapig pedig balzsamokkal és más női szépítőszerekkel.” A mirháról először az 1 Mózes 37:25-ben olvashatunk a József történetében. A karavánnak ez volt az egyik szállított áruja. Ezután az 1 Mózes 43:11-ben találkozunk vele, ekkor Józsefnek a testvérei hozzák élelemért cserébe a család számára, mivel éhínség volt. Használhatjuk úgy is, mint Eszter királyné. Nem csoda, hogy ennyire szeretik kozmetikumokban és parfümökben alkalmazni, illata nagyon sokáig tart, kevésbé párolog el, mint például a citrus olajok.  Külsőleg használható töményen és hígítva is közvetlenül a kérdéses bőrfelületen. Hígítani csak különösen érzékeny bőr esetében szükséges. Az ‘Ősi illóolajok’ csomagban az olvasható, hogy a mirha olaj külsőleg és aromatikusan használható.

 

Eseménynaptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

  Hétfő: 09:00 - 19:00

  Szerda: 09:00 - 19:00

  Péntek: 09:00 - 19:00

bővebben...

Shiatsu masszázs

A SHIATSU alapelve, amit mindig hangsúlyozok,pontosan, mint a ZEN- ben, EGY POZITÍV KOMMUNIKÁCIÓS ÁRAMLAT. AZ „ÉLET VISSZHANGJÁT” A PARTNERREL KÖZÖSEN MEGTAPASZTALNI.

bővebben...
bővebben...

AROMATHERAPY

RAINDROP/ESŐCSEPP MASSZÁZS

bővebben...
bővebben...

CRANIOSACRALIS BIODYNAMIC Terápia

„Az Integrált Craniosacralis Biodinamika egy olyan mély gyógyulási folyamat, amely hatással lehet a betegség mélyen őrzött mintáira...

bővebben...
bővebben...

integral TAICHI MOZGÁS

Az Integral Taichi így egy teljes módszert nyújt számunkra ahhoz, hogy a mindennapokban elegendő energiánk legyen, megtanít minket a stressz és különféle érzelmi állapotok kezelésére, testünk tudatos kezelésére és végső soron egy harmonikus, egészséges, szeretetteljes életre.

bővebben...

Kapcsolat

Cím:
1134 Budapest,
Pozsonyi út 4.

MagNet ház:
1062 Budapest,
Andrássy út 98.

Tel: +36 70 421 3348
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kis F. Kornelia
shiatsu/cranio Therapist
ITC instructor

 

Fontos információk

FontosA képzések / workshopok regisztrációhoz kötöttek, amit e-mail-en igazolunk vissza!

FontosFontos! Telefonos egyeztetéssel bejelentkezés szükséges az összes terápiára, kezelésre!

Rólunk mondták

Minden alkalom hihetetlen hatással van rám. 4 gyerekes anyukaként fáradtan érkezem és nyugalommal, energiával feltöltődve távozom. A nyugalmat pedig a mindennapi gyereknevelésnél kiválóan hasznosítom. Kornélia rendkívül kedves, figyelmes, odaadó személyiség. Ajánlom nemcsak kismamáknak, anyukáknak hanem minden feltöltődni vágyó embernek.
Szabados Mónika