Árak

 

 

CRANIOSACRALIS BIODINAMIKUS          13.000 Ft / 1 óra 

RAINDROP ILLÓOLAJOS KEZELÉS          12.000Ft /  1óra 

TALP / VÁLL -és ARC MASSZÁZS                                       8.000Ft /      30 perc

+ életmód- és lelki tanácsadás minden tipusú testkezeléshez tartozik

 https://www.facebook.com/pezsgoforras/?view_public_for=464904433601005 

 

https://www.facebook.com/esszencialisolajok/?ref=bookmarks 

2019. ÉVI BÉRLET - és TERÁPIÁS CSOMAGOK 

a.  3 alkalmas csomag         (39.000 Ft értékű) 30.000 Ft

b. 5 alkalmas        "             (65.000 Ft értékű) 50.000 Ft.

c. 10 alkalmas       "             (130.000 Ft érték) 100.000 Ft

 

 

 mozgásszervi betegségeknél egyéni -és kis csoportos (max. 3fő-ig) l

TAICHI MOZGÁSTERÁPIA      ÁR: 7.000 Ft/2 óra /fő

  

integral TAICHI edzések:      3.000 Ft / 2óra

aromaTaichi flow gyakorlás:  3.000 Ft / 2 óra

ESEMÉNYNAPTÁRBAN aktuális időpontok!

 

 

 

 

 

CRANIOSACRALIS BIODYNAMIC Terápia

Bejelentkezés: Kis F. Kornélia +3670 4213348  
A craniosacralis biodynamikus terápia testi- fizikai egészséged mellett, lelki-szellemi fejlődesedben is segítő gyengéd módszer! A nyugalmi állapotokban a test önszabályozó erői aktiválódnak, egész rendszered regenerálódik és megerősödik. Sokrétü és számos előnye mellett pihentető, nyugtató és frissítő hatással bír. A kliens megnövekedett vitalitást és energiát érezhet, ugyanakkor a belső nyugalma elmélyül. Ez a terápia maximálisan támogat abban, hogy felhasználd saját rendszeredben testi-lelki-szellemi egészségmintáid minden elérhető erőforrását.
A nyugalmi állapotok fiziológiai előnyei: -stressz, szorongás csökkenése -immunrendszer erősítése, támogatása -fokozza a mozgást szöveti és folyadékok színtjén -csökkenti a lázat -segít a várandósság idején -helyrehozza a poszt-tramumás streszt, sokk állapotokat /pl .baleset, műtét stb. után / -jó hatással van a hiperaktivitásra -izületi gyulladás, ödémás végtag esetén elősegíti a folyadékok áramlását
"An entire embryo fits inside one tear drop. The blueprint is whole. I think the word "embryo" should mean "wholeness". And yet the embryo has persona, the expression of a unique individual. The power of your maturity and your destiny is complete inside this drop and yet we may never realize, until maybe the very moment that we die, that we have been living inside this drop and its movement has been expressing us and that our whole life has been a continual growth inside this drop." - Dr. James Jealous

A  biodinamikus craniosacralis terápia is egy olyan segítő testkezelési mód, mely visszavisz forrásodhoz. Belső óceánodban egyensúly és öröm, testedben jó otthonra lelni! "A Dinamikus nyugalom egy esszenciális élő csend. Minden forma megjelenésének talaja, egy ősi eleven tudatosság. Az egységes Egész, mely jelen van minden energia és erő megjelenésében. Minden létező állandóan és örökre része ennek az egységes Egésznek...egy kapu, melyen keresztül mély, spirituális folyamatokat lehet megtapasztalni...-"   Bejelentkezés, időpontegyeztetés: + 36 70 4213348

    

https://www.facebook.com/pezsgoforras/ 

A biodinamikus cranio arra az elvre épül, hogy a test akkor egészséges, ha az “ÉLETET ADÓ LÉLEGZET” BREATH of LIFE (amit élet energiának, élet erőnek is neveznek KI, CHI) szabadon áramlik a testben. Ez a megértés eredendően Dr. Sutherland nevéhez és munkásságához, kutatásaihoz, tapasztalataihoz köthető. Az újabb tudományos vizsgálatok bizonyították azt, hogy az emberi test megőrzi szövet-memóriájában az eddig átélt fizikai és érzelmi események lenyomatát. Az érzelmileg kellemetlennek minősített emlékek nyomán a craniosacralis rendszerben is blokkok alakulhatnak ki. E blokkok miatt az agyi-gerincvelői folyadék egyenetlenül áramlik a craniosacralis rendszerben, és ez krónikus betegségek kialakulásához vezethet. A kezelés alatt a test képes föloldani a szövetekben lévő blokkokat. A blokkot okozó trauma-emléknyom a tudattalanból felkerülhet az éber tudatba, így feldolgozhatóvá és feloldhatóvá válva. A kezelés alatt alkalmazott mozdulatok gyengédek, finomak. Alig érezhető nyomást, finom érintést használ a kezelő miközben figyeli a test folyamatait és követi azt.  A kezelt érezheti az agyi-gerincvelői folyadék áramlásának gyengéd hullámzását a testben, mint egy hullámot, amely az idegrendszer lenyugvásával jár együtt. 

     

Kimondottan javasolt: hiperaktivitás, fókusz hiány, hát-derékfájás, lumbágó, isiász, asztma depresszió, kimerültség, vérnyomás problémák (alacsony-magas) hormonális zavarok-menstruációs panaszok hallásproblémák- migrén Krónikus fáradtság- Légzési panaszok koncentrációs és tanulási nehézségek, alvászavarok, emésztési problémák, dadogás -növési fájdalom fogcsikorgatás, állkapocs problémák pánikbetegség, baleseti sokk esetén betegségekből való felépülésnél -kismamáknak minden állapotukban- gyermekeknél segíti a testbe megérkezést -gyerekek-felnőttek mindenfajta pszichés eredetű problémájának megoldásában segít a test mindenfajta harmonizálására.
     

https://www.facebook.com/pezsgoforras/ 

Az Integrált Craniosacralis Biodinamika egy olyan mély gyógyulási folyamat, amely hatással lehet a betegség mélyen őrzött mintáira –mind fizikai, mind lelki értelemben – amelyeket életünk során felhalmozunk sérülések vagy megbetegedések miatt, és testünk szöveteiben, sejtjeinkben tárolunk, ezzel egészségtelenséget és működési zavarokat teremtve. A biodinamikus megközelítés alkalmazása lehetőséget ad ezeknek a korlátozó és ellenálló mintáknak az átalakítására alapvető szinten, melynek során megszűnhet a betegség és helyreállhat az egészséges állapot. A Biodinamikus Craniosacralis kezelés alatt a test természetes mozgásait követjük és figyeljük a különféle alakuló folyamatokat éber figyelemmel. A kezelő az ÉBER FIGYELMET, TISZTA SZÁNDÉKOT és KÖVETÉST alkalmazza minden esetben. Mivel nem manipuláljuk a gyógyulási folyamatot, hanem követjük a fellépő változást, a mozgást, a lazulást érzékelve és segítve történik a kezelés, így ez egy teljesen biztonságos módszer, amellyel újszülötteket és súlyos betegeket is kezelhetünk.

                                                                                                           

Néhány példa a hatékonyságára:                                                                       

Hat a központi idegrendszerre, így hatékonyabbá válik annak tápanyagfelvétele, ami miatt a testi funkciók is (hiszen az idegrendszer által vannak irányítva) hatékonyabbá válnak. -Az izmok ellazulása révén mozgásszervi panaszok javulhatnak, de ideg-becsípődéses tünetek is megszűnhetnek. -Beindul egy salaktalanítás, a nyirokkeringés élénkül -Mivel a kranioszakrális rendszer szoros kapcsolatban áll a vérkeringéssel is, ezért azt is szabályozza, így csökken az agy- és szívinfarktus veszélye. -Támogatja az autonóm idegrendszer egyensúlyát, így elősegíti a stressz és a külső ingerek feloldódását, feldolgozását. A terápia végével, ha szükséges a páciens egyénre szabott további gyakorlatokat kap, amelyek elősegítik a hatékonyabb gyógyulást. Kisbabák esetén már az első kezelés után jelentős változás állhat be: -nyugodtabbak lettek -jobban alszanak -jobban fókuszálnak egy dologra A kezelés általában 1 órás időtartamú és ruhában, halk zene mellett történik. A kezelt állapota és változásra való készsége határozza meg a kezelés alkalmainak szükségességét. Már 2-3 alkalom után jelentős változás érzékelhető, általában 6-10 kezelés alatt történik a teljes változás.


AROMATHERAPY

RAINDROP  MÓDSZER olyan illóolajos kenési módszer, amely a test minden szervét és szövetét érinti. A talpakra, a hátra, gerincre akalmazott Raindrop / esőcsepp kezelés szerkezetileg és elektromosan egyenesbe hozza a testet, segít megküzdeni a káros betolakodókkal, hasznos lehet az érzelmi egyensúly helyreállításában, javítja a sejtközi kommunikációt, és a gerinc egészsége szempontjából az egyik legbiztonságosabb nem invaziv gyógymód!

A RAINDROP MÓDSZER TESTKEZELÉS egyik nagyon fontos és csodálatos keveréke: a "csontkovács" VALOR, a bátorság, egyensúly olaja.

Illóolajok: fekete luc, kámforfa, geránium, kék varádics, tömjén 

Kód: 343008 ID.13105230 

Megrendeléshez kérj segítség!

+36 70 3542111 e-mail:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Regisztrációslink:https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=13105230&enrollerid=13105230&isocountrycode=HU&culture=en-EU&type=member

Fűszeres, édes, pozitív aromával rendelkezik, amely bizalmat és bátorságot inspirál. Segít frissíteni a levegőt, amikor diffúz, és helyileg javítja a bőr megjelenését. Létrehoz egy megalapozott környezetet minden tudatos mozgásművészet terében pl. jóga, integral TaiChi és a meditáció számára. Javítja a masszázst a fiatalító élmény érdekében. Gyakran használom masszázs kezeléseimben, amióta megismertem. A Valor® illóolajkeverék a Young Living alapító elnök, D. Gary Young kedvence, és mondhatom mindnyájunk nagy kedvence. A Valor egyedülálló keveréke a fekete lucfenyő, a kék varádics, a kámforfa, a muskátli és a frankincense (tömjén) keveréke. Használd arra, hogy minden reggel pozitív hozzáállással üdvözöld a napot, vagy egy kihívást jelentő nap végén újrakoncentrálj. Élénk illata kedvelt társa a bátor szellemnek. ALKALMAZÁSOK: Kombináld a Valor-t a V-6 növényi olajkomplexummal, hogy lazítson lefekvés előtt egy földelő nyak- vagy hátmasszázzsal. Frissítse az egész napot, ha közvetlenül belélegzed a Valor-t vagy masszírozd azt a nyakra, a mellkasra vagy a kézre és a csuklóra. Viselj Valor-t, mint merész, inspiráló illatot. Add hozzá zuhanyzseléhez vagy egy forró fürdőhöz, hogy felfrissítse fürdő- és zuhanyrendszeredet.

A Raindrop módszer során használt főbb olajok:

 • Kakukkfű (Thyme, Thymus vulgaris)
 • Oregánó (Oregano, Origanum compactum)
 • Kúszó fajdbogyó (Wintergreen, Gaultheria procumbens)
 • Ciprus (Cypress, Cupressus sempervirens)
 • Borsmenta (Peppermint, Mentha piperita)
 • Bazsalikom (Basil, Ocimum basilicum)
 • Majoranna (Marjoram, Origanum majorana)

Miért alkalmazzam a Raindrop módszert?

 • Csökkenti az alkalmankénti stresszt és az enyhébb szorongást –
 • Az olajok nyugodt, ellazult érzést keltenek, és szelíden elsimítják a feszültséget,
 • így feloldhatjuk az ingerlékenységet, ami megpróbálja tönkretenni a napunkat
 • Nem invazív módon segíti a csontszerkezet egészségét
 • Ellazítja az izmokat – Segít enyhíteni a mindennapi élettel együtt járó kisebb fájdalmakat
 • Óvja a szervezetet, elősegíti a jobb egészséget
 • Támogatja a szervezet MINDEN szervrendszerének, de legfőképpen az immunrendszernek a működését!

A Raindrop után Igyál sok vizet! Pihenj… próbáld nyugisan alakítani a napodat az esőcsepp-masszázs napján, és jól aludd ki magad éjszaka! Az alvás rendkívül fontos ahhoz, hogy segíteni tudjunk a szervezetünknek.

 • Az Oregánó (Oregano), Kakukkfű (Thyme), Bazsalikom (Basil) és Majoranna (Marjoram) miatt úgy fogsz illatozni,
 • mint egy olasz konyha; lehet, hogy még egy pizzához is megjön az étvágyad.
 • A legjobb eredmény elérése érdekében azonban várj 12 órát, mielőtt lefürödnél vagy lezuhanyoznál,
 • hogy minden egyes csepp / drop teljesen fel tudjon szívódni, és megadja a szervezetednek a szükséges támogatást!

Ki részesüljön Raindrop masszázsban?

Mindenki!! Komolyan! Mindenkinek hasznára válik az Esőcsepp, és jó, ha rendszeresen részesül belőle. A gyermekek esetében kevesebbet használok az olajokból, és mindig elkeverem valamilyen hordozóolajban. Raindrop masszázs módszer során használt illóolajok létfontosságúak a testi-lelki jólétünk szempontjából, különösen az őszi-téli időszakban. Aki egyszer is részesült ESŐCSEPP kezelésben, nem tudja elfelejteni, sőt szeretne adni is családtagjainak, szeretteinek. Ez lehetséges, és nagyszerű ötlet, könnyen megtanulható. Ha többet szeretnél megtudni a Raindrop módszerről, írj, hívj, keress rá a legközelebbi foglalkozásra, programok/workshopok menüpontnál. Bárki számára elsajátítható, megtanulható előképzettség nélkül.

A Young Living összeállított egy külön szettet mindazzal, ami 7-8 Raindrop masszázshoz elegendő! Ez a szett tartalmaz kilenc 5 ml-es üveget: Aroma Siez™, Bazsalikom (Basil), Ciprus (Cypress), Majoranna (Marjoram), Oregánó (Oregano), Borsmenta (Peppermint), Kakukkfű (Thyme), Valor®, Télizöld (Wintergreen); ezenkívül két 236 ml-es masszázs-flakont: Ortho Ease™, V-6™ Vegetable Oil Complex (Növényi olajkeverék)

ÉRDEKESSÉG: Kb. 2270 kg rózsaszirom szükséges 1 kg rózsaolaj előállításához, 75 citrom kell egy 15 ml-es üvegnyi citromolajhoz, 2,5 m² levendulaültetvény szükséges egy 15ml-es üvegnyi levendula illóolajhoz és 0,45 kg nyers borsmenta kell egy 15 ml-es üvegnyiborsmenta illóolaj előállításához. Ebből következik, hogy a tiszta illóolajnak egyetlen cseppje is RENDKÍVÜL erős!!

 

Eseménynaptár

  Hétfő: 08:00 - 19:00

  Kedd: 08:00 - 19:00

  Szerda: 08:00 - 19:00

  Csütörtök: 08:00 - 19:00

BUDAPEST III. ker. CSILLAGHEGY

SHIATSU / CRANIO TESTTERÁPIÁK 10.000 Ft / alkalom
RAINDROP AROMA / ILLÓOLAJOS MASSZÁZS :  12.000Ft / alkalom

Kapcsolat

BUDAPEST, 1052 Régiposta utca 5.
Tel: +36 70 421 3348
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kis F. Kornelia
shiatsu/cranio Therapist
ITC instructor

 

Fontos információk

FontosA képzések / workshopok regisztrációhoz kötöttek, amit e-mail-en igazolunk vissza!

FontosFontos! Telefonos egyeztetéssel bejelentkezés szükséges az összes terápiára, kezelésre!

Rólunk mondták

Minden alkalom hihetetlen hatással van rám. 4 gyerekes anyukaként fáradtan érkezem és nyugalommal, energiával feltöltődve távozom. A nyugalmat pedig a mindennapi gyereknevelésnél kiválóan hasznosítom. Kornélia rendkívül kedves, figyelmes, odaadó személyiség. Ajánlom nemcsak kismamáknak, anyukáknak hanem minden feltöltődni vágyó embernek.
Szabados Mónika